Vinäger löser dina problem. 5 vardagliga problem som du kan bli av med

Prova oss igenom att boka städningen på www.ftstadgrupp.se nu och få 15% rabatt igenom att använda koden FIRST2015ST vid bokningen.

Vinäger finns nog i de allra flestas hem numera.
Men det är långt ifrån något att bara ha i salladen.
Här är 5 vardagsproblem som vinäger löser åt dig!

Vinäger använder de allra flesta till sin matlagning. Men den är faktiskt ett alldeles utmärkt tillskott till städningen också. Speciellt svåra städproblem.

Här får du 5 vardagsproblem som du löser enkelt med vinäger:

Snygga fönster

Ränder på fönstren är vanligt när man putsar dem, men det gör dem inte mindre roliga för det. Vill du vara säker på att slippa dem helt ska du blanda lika delar vatten och vinäger att putsa med. Man kan också om man vill droppa i citronsaft för att få fräsch citrusdoft.

Rent tangentbord

Du vet väl att tangentbordet är ett av hemmets snuskigaste ställen? Det löser du enkelt genom att dränka trasan i vinäger, krama ur den och torka hela tangentbordet. Vill du kan du använda tops till svåråtkomliga ställen.

Snygga skor

Som de flesta vet kan läderskor lätt bli glåmiga och fula. Det fixar du snabbt till med hjälp av vinäger. Du blandar helt enkelt 2 dl vatten med 1 dl vinäger, sedan doppar du en trasa där i och kramar ur. Nu är det bara att putsa skorna skinande blanka!

Ren diskmaskin

Glöm inte att göra ren diskmaskinen då och då. Ett superknep är att även då ta till vinäger. Töm maskinen och fyll diskmedelsfacket med vinäger. Kör sedan maskinen tom.

Mot ohyra

Småkryp och ohyra inomhus är inte trevligt. Även här hjälper vinägern till. Häll helt enkelt på de ställen de håller till på så kommer ohyran att försvinna. Dessutom är vinäger hälsosamt och miljövänligt, till skillnad från bekämpningsmedel som är fulla av kemikalier.

Källa: http://www.allers.se/5-vardagsproblem-du-loser-latt-som-en-platt-med-vinager/