Flyttstädning

 

När det är dags att flytta kommer också den oundvikliga flyttstädningen, och vill du ha ett riktigt skinande rent resultat ska du vända dig till oss! Vi på FT STÄDGRUPP AB tar sig an alla städuppgifter på ett noggrant och kunnigt vis, och vi städar din bostad från golv till tak utan att utelämna någon liten list eller liknande på vägen. Vi rengör allt från avloppsventiler till flottiga ugnsfläktar och dammiga lister. Vi vet av erfarenhet hur mycket som krävs av en flyttstädning, och vi kommer ge dig som kund ett fläckfritt resultat som du kan känna dig riktigt nöjd med.

Hemstädning

 

När trivs jag bäst hemma? Det är en fråga som vi alla bör ställa oss. Stämmer svaret inte överens med verkligheten är detta något som skall åtgärdas. För när trivs vi bäst hemma, om inte när det är städat och fint. Det är då som vi kan andas ut och fokusera på det som är viktigt för oss. Ja, det är då som matlagning, att rita teckningar eller att titta på en film blir så mycket roligare. Vi på FT STÄDGRUPP AB hjälper till med hemstädning så att du kan säga ”-Nu trivs jag bra hemma” och inte behöver oroa dig för damm eller smuts. Det är viktigare än vad vi tror, att verkligen trivas i sitt eget hem och inte vara begränsad av tankar om att man borde städa. Då är det mycket bättre att överlämna hemstädningen till proffs som vet hur smutsen ska tas.

Storstädning

 

Att öppna ytterdörren efter en dag på jobbet och sedan mötas av en ren hall, rena ytor och en fräsch luft som vittnar om att här finns det ingen tillstymmelse utav damm, är ett möte som vi alla vill ta del av. Ett väldoftande hem där sakerna ligger på sin bestämda plats ger ro i själen och får en att längta hem lite extra. För vad ska ett hem vara om inte sin trygghetsborg där vi ska kunna finna avkoppling? Vi på FT STÄDDGRUPP AB erbjuder en storstädning i Stockholm som inte kommer göra dig besviken.

Fönsterputs

Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset. Fresh Trend Städgrupps professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder. Resultatet? Så rent att du knappt ser att där finns någon ruta.